AESSM  
       SigurantaMuncii.ro - Termeni si conditii de utilizare


Bine ati venit pe site-ul www.SigurantaMuncii.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui web-site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui web-site de catre dumneavoastra se supune "Termenilor si conditiilor de utilizare" si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Aurel Gheorghe, in calitate de autor/proprietar/administrator al web-site-ului www.SigurantaMuncii.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui web-site, precum si "Politica de confidentialitate" si "Termenii si conditiile de utilizare", fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care le-ati agreat si hotarat sa le respectati.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate web-site-urile din domeniul SigurantaMuncii.ro. Aurel Gheorghe are calitatea de autor/proprietar/administrator ale acestui Site. Toate aceste web-site-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate), precum si web-site-ul www.SigurantaMuncii.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv, Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

Drepturi de autor

Aurel Gheorghe este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea Sigurantamuncii.ro sau sunt licentiate de SigurantaMuncii.ro pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

Autorul va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea SigurantaMuncii.ro.

Aceasta licenta nu include:

  •  revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
  •  download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;

  •  utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor
  • .


Autorul va acorda o licenta limitata, revocabila si neexclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie SigurantaMuncii.ro sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare.

Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al autorului.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre autor pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". Autorul nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mail-urile trimise de la SigurantaMuncii.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, autorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. El nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. De asemenea, nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Serviciile si produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie intr-o oferta de nici un fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ si exhaustiv. Pentru a primi o oferta din partea SigurantaMuncii.ro veti accesa sectiunea "Contact" unde veti completa formularul prezentat.
SigurantaMuncii.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat SigurantaMuncii.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand limitarea la utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale SigurantaMuncii.ro sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, care nu deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate.
SigurantaMuncii.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Minori

SigurantaMuncii.ro nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. SigurantaMuncii.ro poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuala

SigurantaMuncii.ro respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa ne adresati o notificare care sa cuprinda:

  •  semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
    descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  •  indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate; adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;

  •  declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;

  •  declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.


Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SiurantaMuncii.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca.

Contact

Ing. Aurel Gheorghe
Tel: +40 21 344.08.90; +40 766669056

Fax: +40 21 252.53.54
Email: e-mail


Ultima actualizare: 27 Martie 2006

 

 
© SigurantaMuncii.ro
For comments, suggestions or other information please visit our contact page.


Termeni si conditii >  |  Confidentialitate >